WOOWN® is het antwoord op de vraag naar complete, betaalbare woningen met lage maandlasten.

Met WOOWN® garanderen wij lage maandlasten en hoge restwaarde.

WOOWN® is een bouwconcept waarbij kwaliteit, innovatie en bouwsnelheid voorop staan. Omdat wij bouwen via een gestandaardiseerde bouwmethodiek die bestaat uit een hoge mate van prefab elementen kunnen wij snel, goed en prijsbewust bouwen.

 

Dit betekent overigens niet dat het een standaardproduct is.; wonen met WOOWN® geeft vrijheid, ruimte én keuze. Duurzaamheid en levenskwaliteit vinden wij erg belangrijk. De bouwsector is een van de grootste grondstofverbruikers ter wereld. Door het bouwproces efficiënter te organiseren en meer te prefabriceren dragen wij bij aan het beperken van afval, terugdringen van CO2 uitstoot en het efficiënt verwerken van materialen.

 

Uiteraard bouwen wij met WOOWN® een duurzame, onderhoudsarme woning. Alle basisconfiguraties voldoen aan de EPC 0 norm.

Woown Duurzame Woonwijk

i-QB module

 

Vanuit duurzaamheid en het ‘gasloos bouwen’ principe vormt de lucht-water warmtepomp de basis voor de W-installatie van de woning. Binnen WOOWN® hebben we de toepassing van de installatie doorontwikkeld en ondergebracht in de unieke i-QB module. De i-QB module wordt tijdens de ruwbouw geplaatst.

 

De i-QB is een modulaire ruimte module, waarin de entree van de woning, het toilet, de meterkast, de technische ruimte voor de luchtwarmtepomp, de 200 liter boiler en de keukenwand zijn ondergebracht.

 

De i-QB wordt volledig industrieel vervaardigd. Installaties zoals meterkast, luchtwarmtepomp inclusief warmte terugwininstallatie (WTW), het drukvat voor de vloerverwarming verdeler, voeding voor de keuken en het toilet met sanitair worden in de fabriek gemonteerd.

 

Onze i-QB is voorzien van een pakketten box. Pakketten bestellen wordt steeds makkelijker, ontvangen blijkt lastig. Met de pakketten box in de WOOWN past elke bestelling zich aan het leven van de bewoner aan, en niet omgekeerd. Afhalen of leveren, met onze pakketten box is alles mogelijk.

 

Pakketten worden net als gewone post thuis afgeleverd. Gedaan met verplicht thuisblijven, afhaalpunten regelen of aanbellen bij de buren.

b-QB module

 

De badkamer (b-QB) worden als prefab module gemonteerd en afgewerkt in de fabriek. De unit wordt kant-en-klaar in de woning geplaatst. Tijdens de assemblage op de bouwplaats worden de leidingen gekoppeld De vloer van de badkamer is een tegelvloer. De wanden zijn voorzien van tegelwerk. De badkamer heeft vloerverwarming.

 

Inrichting van de badkamer is afhankelijk van het WOOWN® type en de keuze van de bewoners. Net als voor de keuze van de keuken hebben wij ook voor de badkamer 3 pakketten samengesteld waaruit toekomstige bewoners kunnen kiezen.

WOOWN® is beleving. Een WOOWN®-woning levert meerwaarde.

  • Buitenverlichting bij de voor- en achterdeur is standaard.
  • Wandcontactdoos bij de achterdeur om extra verlichting of elektrisch tuingereedschap aan te sluiten.
  • Wandcontactdozen in de woning voorzien van extra USB-aansluiting.
  • Extra WIFI  punt op de overloop om optimaal bereik in de hele woning te garanderen.
  • Een vorstvrije buitenkraan is standaard.
  • De warmtepomp in onze woning is een compact binnen toestel dat een ventilatiesysteem en een lucht/water-warmtepomp slim combineert. Het resultaat is een minimaal energieverbruik voor ventilatie, verwarming en warm water. Het systeem wordt volledig binnenshuis in de i-QB geplaatst.
Woown Rijwoning 3

Daarnaast hebben we uiteraard goed nagedacht over de indeling van de woning. In de entree bevinden zich het toilet, garderobe, de trap naar de eerste verdieping de technische ruimte en de meterkast. De woonkamer met uitzicht op de tuin is standaard voorzien van dubbele openslaande tuindeuren. Dit geeft bewoners de gelegenheid de tuin echt bij de woning betrekken en zorgt voor meer lucht en licht in huis. Licht in huis zorgt voor nog meer woongenot.

De woonkamer is verbonden met een open keuken. De hele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming. Dit zorgt niet alleen voor aangename warmte maar ook voor inrichtingsvrijheid. De woonkamer heeft meerdere lichtpunten, dubbele wandcontactdozen, waarvan er een aantal voorzien zijn van een USB-aansluiting, een data aansluiting voor internet een tv-aansluiting en een thermostaat voor de temperatuurregeling van de benedenverdieping.

Op de eerste verdieping heeft de woning drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde. Eén ligt aan de voorzijde van de woning. Alle drie slaapkamers zijn voorzien van vloerverwarming en afzonderlijk regelbaar. De wanden zijn behang klaar afgewerkt. Alle slaapkamers zijn voorzien van dubbele wandcontactdozen. De hoofdslaapkamer heeft een CAI aansluiting en twee wandcontactdozen met USB-aansluiting.

De zolder heeft een dakraam en is afgewerkt met groene brandwerende spaanplaat zonder naadafwerking.  Er is ruimte genoeg voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer. Hierdoor is de WOOWN®-woning uitermate toekomstbestendig.  Wij adviseren toekomstige bewoners die hiervan gebruik willen maken de onderzijde van het dak te voorzien van regels en gipsplaten (optioneel kunnen wij daarvoor een materiaalpakket of een materiaalpakket inclusief arbeid leveren). De aansluiting van de wasmachine met aan- en afvoer bevindt zich op zolder.

Beleef WOOWN op de Marslanden in Hardenberg

Woown Rijwoning 3

Marslanden
4-onder-1 kap woningen
110 m² wonen – 4 kamers

Vanaf € 241.000,-

Woown-woning-6-1

Marslanden
4-onder-1 kap woningen
110 m² wonen – 4 kamers

Vanaf € 241.000,-

3 WOOWN pakketten en stijlen

 

Bekijk de pakketten van WOOWN! Ga jij voor praktisch, een moderne en industrieel uiterlijk in keuken, badkamer en tegelwerk? Of spreekt jou onze pure of persoonlijke sfeer jou beter aan? Laat de verschillende ruimtes op elkaar aansluiten en geniet van jouw voorkeuren!

WOOWN Praktisch
Een industrieel interieur dat de sfeer ademt van een ruime loft. Robuuste items en onafgewerkte materialen passen perfect in deze sfeer.

WOOWN Puur
De ingrediënten voor deze sfeer zijn rust, eenvoud en functionaliteit. Lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen.

WOOWN Persoonlijk
Een statige en elegante woonstijl, het klassieke van nu waarbij de mix van antieke en moderne items leidt tot een warme en stijlvolle uitstraling.

Alles zit er ge-WOOWN in!

 

Met alle deze standaards blijft er bijna niets te wensen over. Maar natuurlijk bestaat de mogelijkheid om opties toe te voegen. Deze komen terug in onze optielijst. Wil je meer weten over onze woningen, de mogelijkheden voor innovatief wonen of de opties die voor jou werken? Neem contact met ons op.